Werfgenerator

24/7 interventies en service

Milieuvriendelijke generatoren

Betrouwbaar en robuust gebouwd

 

Een werfgenerator betekent dat u te allen tijde veilig kunt doorwerken. Bij Power Solutions in Wijnegem, vlak bij Antwerpen, zorgen wij ervoor dat u en uw team altijd over stroom beschikken. Met een 24/7 service staan wij altijd klaar om u te voorzien van het nodige materiaal, maar ook om herstellingen en onderhoud uit te voeren bij een noodgeval. Dankzij onze continue opvolging kunt u met een gerust hart vertrouwen op onze werfgenerator.

generator

 

Heeft u vragen of heeft u interesse?

Neem contact met ons op

 

De werfgenerator is noodzakelijk voor vlotte werkzaamheden in de bouw

Bouwwerven werken met vele soorten apparatuur en machines die voldoende stroomvoorziening vereisen. Met een werfgenerator weet u zeker dat uw projecten geen onnodige vertragingen oplopen, omdat u altijd van stroom bent voorzien. Met zowel locaties in België als in Frankrijk kan werkelijk ieder bedrijf bij ons terecht voor een kwalitatieve generator. Buiten een werfgenerator kunt u bij ons ook allerlei andere materialen verkrijgen die van pas komen in een diversiteit aan industrieën. Denk zo bijvoorbeeld aan stroomgeneratoren voor evenementen of grote brandstoftanks.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in een werfgenerator voor uw volgende bouwprojecten? Neem dan zeker contact met ons op wanneer u vragen heeft of een offerte wenst aan te vragen. Via ons invulformulier kunt u meteen een offerteaanvraag indienen of u kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer + 32 (0)3 325 88 00.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Vind uw geschikte stroomgenerator