Stroomgenerator voor een evenement

24/7 interventies en service

Milieuvriendelijke generatoren

Betrouwbaar en robuust gebouwd

 

Een stroomgenerator voorziet op een doeltreffende manier de tijdelijke energiebehoefte van een evenement. Zo helpen we bij Power Solutions in Wijnegem, vlak bij Antwerpen, bij het voorzien van energie voor festivals, optredens of andere soorten grootschalige bijeenkomsten. Hierbij voorzien wij een service die 24/7 klaar staat, zodat u op elk moment van de dag op ons kunt rekenen. In het uitzonderlijke geval dat er iets fout gaat met de stroomgenerator van uw evenement, grijpen wij snel in om uw tijdelijke energiebehoefte te behartigen met een herstellingsbeurt of een onderhoud.

generator

 

Heeft u vragen of heeft u interesse?

Neem contact met ons op

 

Alles loopt op rolletjes met onze stroomgenerator voor uw evenement

Bij een evenement wilt u uiteraard dat uw publiek en bezoekers zich zorgeloos ontspannen. Zo zorgt onze stroomgenerator ervoor dat de tijdelijke energiebehoefte van uw evenement altijd voorzien is, zodat alles geruisloos blijft doorgaan. Die tijdelijke stroomvoorziening gebruikt u voor allerlei essentiële bouwstenen op uw evenement; van koelwagens en bakplaten tot het geluid en bellichting van podia. Met onze kantoren in zowel België als Frankrijk zijn wij snel op locatie om het nodige materiaal te voorzien. Ontdek daarnaast ook onze andere producten en diensten zoals lichtmasten of omschakelpanelen.

Contacteer ons voor een offerte

Zou u graag een stroomgenerator bij ons huren om aan de tijdelijke energiebehoefte van uw evenement te voldoen? Neem contact op met onze medewerkers om een offerte aan te vragen. Dat doet u eenvoudig via het online invulformulier of door te bellen naar + 32 (0)3 325 88 00. Daar kunt u evenzeer terecht met al uw mogelijke vragen over ons bedrijf of onze diensten.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Vind uw geschikte stroomgenerator