Brandstoftank huren

24/7 interventies en service

Milieuvriendelijke generatoren

Betrouwbaar en robuust gebouwd

 

Een brandstoftank huren om altijd voldoende brandstof op voorraad te hebben – dat is een van de mogelijkheden die wij aanbieden. Bij Power Solutions in Wijnegem, vlak bij Antwerpen, geniet u van zowel kwalitatieve producten en apparatuur als een uitstekende 24/7 service. Met tanks in allerlei vormen en maten vindt u ongetwijfeld het juiste type bij ons. Vertrouw daarom op ons aanbod wanneer u een brandstoftank wilt huren.

generator

 

Heeft u vragen of heeft u interesse?

Neem contact met ons op

 

De brandstoftank huren die het beste voor u is

Een brandstoftank huren is een uitstekende keuze wanneer u eveneens een generator van ons wenst te gebruiken. U kiest hierbij uit ons divers aanbod aan maten en capaciteiten, variërend van 1.150 tot 25.000 liter. Hierbij staat u er niet alleen voor, aangezien wij altijd meedenken met onze klanten. Buiten onze brandstoftank- en stroomgeneratorverhuur bieden wij ook andere toebehoren aan zoals lichtmasten of omschakelpanelen. Op die manier kunt u over al het nodige materiaal beschikken voor uw evenement, bouwwerf of scheepvaart. Daar kunt u op rekenen in zowel België als in Frankrijk.

Laat ons team helpen

Wenst u een brandstoftank bij ons te huren? Of wilt u gebruikmaken van een van onze andere apparaten? Neem dan zeker contact met ons op. Via het online invulformulier kunt u snel een offerte aanvragen. Bij vragen of opmerkingen zijn wij ook altijd te bereiken via het telefoonnummer + 32 (0)3 325 88 00.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Vind uw geschikte stroomgenerator

Powersolutions respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. Klik op "Ik ga akkoord" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op "meer informatie."

Ik ga akkoord