Brandstoftank huren

24/7 interventies en service

Milieuvriendelijke generatoren

Betrouwbaar en robuust gebouwd

 

Een brandstoftank huren om altijd voldoende brandstof op voorraad te hebben – dat is een van de mogelijkheden die wij aanbieden. Bij Power Solutions in Wijnegem, vlak bij Antwerpen, geniet u van zowel kwalitatieve producten en apparatuur als een uitstekende 24/7 service. Met tanks in allerlei vormen en maten vindt u ongetwijfeld het juiste type bij ons. Vertrouw daarom op ons aanbod wanneer u een brandstoftank wilt huren.

generator

 

Heeft u vragen of heeft u interesse?

Neem contact met ons op

 

De brandstoftank huren die het beste voor u is

Een brandstoftank huren is een uitstekende keuze wanneer u eveneens een generator van ons wenst te gebruiken. U kiest hierbij uit ons divers aanbod aan maten en capaciteiten, variërend van 1.150 tot 25.000 liter. Hierbij staat u er niet alleen voor, aangezien wij altijd meedenken met onze klanten. Buiten onze brandstoftank- en stroomgeneratorverhuur bieden wij ook andere toebehoren aan zoals lichtmasten of omschakelpanelen. Op die manier kunt u over al het nodige materiaal beschikken voor uw evenement, bouwwerf of scheepvaart. Daar kunt u op rekenen in zowel België als in Frankrijk.

Laat ons team helpen

Wenst u een brandstoftank bij ons te huren? Of wilt u gebruikmaken van een van onze andere apparaten? Neem dan zeker contact met ons op. Via het online invulformulier kunt u snel een offerte aanvragen. Bij vragen of opmerkingen zijn wij ook altijd te bereiken via het telefoonnummer + 32 (0)3 325 88 00.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Vind uw geschikte stroomgenerator