Diensten & sectoren: sectoren

 

 

Industrie

Het kloppend hart van onze economie, de industrie, moet verzekerd blijven dat zij steeds zorgeloos de processen gaande kan houden. Power Solutions helpt u hier graag bij en is uw uitstekende en betrouwbare partner. Wereldwijd helpen onze generatoren om zowel grote als kleine installaties feilloos draaiende te houden.

Vraag hier uw offerte aan


Constructie

Power Solutions staat op uw werf paraat met kennis en technologie! Werven zijn vaak afhankelijk van stroom om in veilige omstandigheden zonder onderbrekingen te kunnen werken. Onze stroomgeneratoren zijn hierbij de beste garantie om al uw werkzaamheden zonder nutteloze vertragingen te laten verlopen.

Vraag hier uw offerte aan

 

Events

'De show must go on' en dat is waar Power Solutions u het beste bij kan helpen. Op evenementen moet het publiek zich zorgeloos kunnen ontspannen en optimaal kunnen genieten. Daarom zorgen de generatoren van Power Solutions er in alle stilte voor dat alles wat moet draaien, blijft draaien.

Vraag hier uw offerte aan

 

 

Shipping

Off-shore is het belangrijk dat de apparatuur tijdens de volledige reis betrouwbaar is. Power Solutions is hierbij uw partner bij uitstek. Onze generatoren vindt u op alle wereldzeeƫn aan boord van de oceaanreuzen en verzekeren u tijdens de lange overvaart van stroom. On-shore is Power Solutions aanwezig in alle wereldhavens ter ondersteuning.

Vraag hier uw offerte aan


Internationale projecten

Power Solutions is een grote speler geworden in de wereldwijde energiemarkt. Met onze internationale entiteiten kunnen wij tijdelijke multi-megawatt projecten over de hele wereld installeren, beheren en begeleiden. Elk project wordt voorzien van een op maat gemaakt voorstel.

Vraag hier uw offerte aan

 

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Vind uw geschikte stroomgenerator