powersolutions

Tijdelijke of extra stroom in alle situaties

Heeft u tijdelijk stroom nodig voor extra productiecapaciteit, een onderhoud, een shutdown, … ? Reken dan op het snelle en flexibele team van Power Solutions. Deze gerenommeerde onderneming biedt u diesel en gas aangedreven generatoren voorzien van de meest recente technologie en nodige randapparatuur.

 

Mondiale speler

Het verhaal van Power Solutions startte in 2006 met twee gedreven ondernemers. Het begon met een beperkte vloot aan generatoren, maar al gauw groeide Power Solutions uit met een vloot van meer dan 800 generatoren. Dit maakte het mede mogelijk dat zij een internationaal gevestigde waarde werden en een echte mondiale speler. Met vestigingen in België en Frankrijk, maar ook in Dubai, Afrika, Rusland en Oost-Europa maakt Power Solutions van elke uitdaging een opportuniteit. Van “day-to-day” business tot grote multi-megawatt-projecten (diesel of gas).

  

Op zoek naar nieuwe technologieën

De klant staat altijd centraal, daarom wil het bloeiende bedrijf innovatief blijven en steeds met zijn tijd meegaan. Investeren in nieuwe technologieën om zo telkens de beste oplossing te kunnen aanbieden, daar schrikt Power Solutions niet voor terug. Sinds kort zetten zij internationaal ook in op gas aangedreven generatoren. “Zo voldoen we altijd aan de laatste milieueisen en kunnen we onze klanten de nieuwste mogelijkheden aanbieden”, verduidelijkt Arnold Oostveen, CEO.

 

Flexibele service, het hele jaar

Waarom u kiest voor Power Solutions? Met wereldwijde ervaring in tijdelijke stroomvoorziening op korte en lange termijn, worden al uw aanvragen tot een vermogen van 200MW behandeld. U krijg steeds een gepersonaliseerde “Sleutel op de deur” oplossing voor elk project. Het gemotiveerde team staat het hele jaar, dag en nacht, voor u klaar om u de beste service te kunnen aanbieden.

powersolutions gebouw 01

 


 

Kwaliteit en milieu hand in hand

VCA certified 2 starOnze stroomgeneratoren zijn degelijk, betrouwbaar en robuust. Anders gezegd, ze kunnen tegen een stootje. Zelfs als ze lange tijd in weer en wind buitenstaan, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Ook de brandstof die ze verbruiken is van de beste kwaliteit. Daardoor vraagt de stroomgroep die u huurt niet alleen minder onderhoud. Het maakt haar bovendien zuiniger en milieuvriendelijker. Dat is zowel in Uw voordeel als beter voor de natuur.

Uiteraard voldoen al onze stroomgeneratoren aan de strenge TA Luft-emissievoorschriften rond luchtvervuiling. Verder werkt Power Solutions dagelijks aan het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid volgens de hedendaags VCA** normen. Dit geldt zowel voor onze gebouwen als al onze stroomgeneratoren die aan alle VCA** veiligheidsnormen beantwoorden. Ook onze werknemers zijn VCA** gecertificeerd en volledig op de hoogte van de veiligheidsregels.

Hierdoor bent u ten allen tijde verzekerd van de beste kwaliteit (service 24/7) en veiligheids- oplossingen.

 

 

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Vind uw geschikte stroomgenerator