Tijdelijke stroomvoorziening

24/7 interventies en service

Milieuvriendelijke generatoren

Betrouwbaar en robuust gebouwd

 

Voor een tijdelijke stroomvoorziening kunt u bij ons gebruikmaken van een generator of aggregaat. Bij Power Solutions in Wijnegem, vlak bij Antwerpen, zijn wij gespecialiseerd in oplossingen voor sectoren die een tijdelijke stroomvoorziening nodig hebben. Met een van onze apparaten hebt u vertrouwen in een goede energiebron van de beste kwaliteit. Daarnaast bieden wij een 24/7 service aan, waardoor u dag en nacht op onze medewerkers rekent. Bouw daarom op onze expertise en steun op ons als ervaren partner.

generator

 

Heeft u vragen of heeft u interesse?

Neem contact met ons op

 

Regel bij ons uw tijdelijke stroomvoorziening

Een tijdelijke stroomvoorziening kan van pas komen in verschillende industrieën en sectoren. Denk zo maar aan een werfgenerator of een stroomgenerator voor een evenement. Daarnaast zijn er in sommige gevallen ook andere materialen nodig. Daarvoor kunt u eveneens bij ons terecht. Naast een dieselgenerator beschikken wij ook over lichtmasten en omschakelpanelen. Op die manier haalt u alle uitrusting in huis die u nodig heeft en geniet u van een maatoplossing. Dankzij onze continue opvolging van het materiaal, weten wij de kwaliteit te waarborgen. In zowel België als Frankrijk weten wij op die manier onze klanten tevreden te maken en zo te houden.

Reken op ons vakmanschap

Wilt u meer weten over onze tijdelijke stroomvoorziening? Dan kunt u altijd uw vragen telefonisch stellen via het nummer + 32 (0)3 325 88 00. Daarnaast vraagt u eenvoudig en snel een offerte aan via het online invulformulier. Wij staan klaar om u te helpen.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Vind uw geschikte stroomgenerator