Stroomgenerator voor een evenement

24/7 interventies en service

Milieuvriendelijke generatoren

Betrouwbaar en robuust gebouwd

 

Met automatische omschakelpanelen beschikt u over apparatuur die noodzakelijk is bij het voorzien van een tijdelijke stroombehoefte. Dit apparaat schakelt bij stroomuitval meteen over naar de elektriciteit van een noodgenerator. Bij Power Solutions in Wijnegem, vlak bij Antwerpen, hebben wij de kennis en het aanbod om u te voorzien van al de nodige materialen voor een tijdelijke stroomvoorziening. Generatoren, brandstoftanks, lichtmasten en omschakelpanelen; u vindt het allemaal bij ons.

generator

 

Heeft u vragen of heeft u interesse?

Neem contact met ons op

 

Geniet van de beste service bij uw omschakelpanelen

Met behulp van omschakelpanelen heeft u materiaal dat ervoor zorgt dat u te allen tijde over stroom beschikt. Bij ons heeft u een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden, maar heeft u ook het voordeel van onze service. Wij staan namelijk 24/7 klaar om u te helpen bij mogelijke problemen of vragen. Daarbij bent u bij ons altijd zeker van het beste materieel, omdat wij onze apparatuur continu opvolgen en onderhouden. Of u nu bij ons extra stroom wilt huren in de vorm van generatoren of stroomgroepen of enkel omschakelpanelen nodig heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat ons weten wat u nodig heeft

Wanneer u omschakelpanelen of andere materialen voor tijdelijke stroomtoevoer zoekt, dan mag u ons altijd contacteren. Via het online invulformulier vraagt u vrijblijvend en snel een offerte op maat aan. Daarnaast kunt u altijd vragen stellen via het telefoonnummer + 32 (0)3 325 88 00.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Vind uw geschikte stroomgenerator