Stroomgenerator voor de scheepvaart

24/7 interventies en service

Milieuvriendelijke generatoren

Betrouwbaar en robuust gebouwd

 

Zoekt u naar een stroomgenerator die geschikt is voor de scheepvaart? Dan wilt u uiteraard over materiaal beschikken dat tijdens de volledige reis perfect functioneert. U rekent op niets minder bij Power Solutions te Wijnegem, vlak bij Antwerpen. Wij voorzien generatoren voor allerlei oceaanreuzen die de wereldzeeën trotseren en staan altijd klaar in havens wereldwijd om de nodige ondersteuning te bieden. Maak gebruik van onze kwalitatieve stroomgenerator voor de scheepvaart.

generator

 

Heeft u vragen of heeft u interesse?

Neem contact met ons op

 

Profiteer van onze uitstekende service bij de stroomgenerator voor scheepvaart

Omdat het uiterst belangrijk is dat de stroomgenerator voor scheepvaart uw trouw dienst zal doen, moet u rekenen op een goede service. Als ervaren specialisten staan wij 24/7 klaar om u te ondersteunen bij mogelijke problemen. Daarnaast vinden wij het eveneens belangrijk om met onze klanten mee te denken en zodoende een oplossing op maat aan te bieden. Zo hebben wij voor elk project een oplossing van A tot Z klaarliggen. Wij bieden daarom niet enkel een stroomgeneratorverhuur aan voor scheepvaart, maar eveneens voor diverse andere sectoren zoals de bouw of de evenementensector.

Neem contact met ons op

Wilt u een stroomgenerator voor scheepvaart huren bij ons? Dan neemt u het best contact op met onze medewerkers. Voor een vrijblijvende offerte vult u heel eenvoudig en snel ons online invulformulier in. Bij vragen over onze diensten of andere producten, zoals lichtmasten of brandstoftanks, helpen wij u eveneens telefonisch graag verder via + 32 (0)3 325 88 00.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Vind uw geschikte stroomgenerator