Aggregaatverhuur

24/7 interventies en service

Milieuvriendelijke generatoren

Betrouwbaar en robuust gebouwd

 

Zoekt u naar een bedrijf dat u kan helpen met aggregaatverhuur? Wees dan welkom bij Power Solutions in Wijnegem, vlak bij Antwerpen! Met filialen in zowel België als Frankrijk weten wij onze service over een breed gebied te leveren. Zo staan wij dag en nacht, 24/7, klaar om u van dienst te zijn. Door snel te schakelen biedt onze aggregaatverhuur de mogelijkheid om op korte tijd uw tijdelijke stroombehoefte te vervullen. Reken daarom op onze vakmensen voor een uitstekende dienstverlening.

generator

 

Heeft u vragen of heeft u interesse?

Neem contact met ons op

 

Een aggregaatverhuur met vele opties voor uw volgende project

Bij onze aggregaatverhuur kunt u rekenen op diverse maten en uitvoeringen van stroomgroepen en generatoren. Op die manier is het mogelijk om precies dat type aan te leveren dat perfect geschikt is voor uw project. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een werfgenerator of een stroomgenerator die gemaakt is voor de scheepvaart. Door onze continue opvolging van de apparatuur vertrouwt u op kwalitatieve machines. Indien er toch iets fout gaat, staan wij altijd klaar om snel de geschikte oplossing te voorzien.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zou u meer willen weten over onze aggregaatverhuur of wilt u reeds een offerte aanvragen? Laat ons dan weten wat u nodig heeft. Via het online invulformulier is het eenvoudig om een vrijblijvende offerteaanvraag in te dienen. Daarnaast beantwoorden wij altijd uw vragen via het telefoonnummer + 32 (0)3 325 88 00.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Vind uw geschikte stroomgenerator